top of page
  • Amies

De mol en de wolk

In de veronderstelling dat de Mol zijn deur gesloten had, brak de wolk in twee. De mol zou, wanneer hij niet verdronken was, zijn deur nooit meer open laten staan. Nu dreef hij langzaam weg. Zich van geen kwaad bewust, dreef ook de wolk weer verder.

Recente blogposts

Alles weergeven

‘Ben jij zomaar een stipje?’ Helder blauw hangt het daar in de lucht. Ik loop er omheen. Boven, onder, van opzij, het lijkt van alle kanten op een stipje. Ik druk mijn vinger er zachtjes tegenaan. Het

‘Hé, wij zijn hetzelfde, wat grappig.’ ‘Nou, nee hoor. Kijk zie je dit tentakeltje? Dat is net even anders.’ Trots zwiept hij het op en neer. ‘Hé, jullie zijn hetzelfde, wat leuk.’ ‘Nee, wij zijn niet

Ik wandel het tuinpad op en zie naast de tegels een rijtje kruisjes staan, gemaakt van takjes en een touwtje. Eén, twee, drie, …, twaalf kruisjes. Elk bij een bergje aarde. Twaalf? Ik blijf verwonderd

bottom of page